Smo člani združenja Roadbike Holydays

Vila Robida je ponosna članica združenja Roadbike Holidays, kar nas postavlja kot idealen kolesarski hotel v objemu narave! Naša nastanitev je posebej prilagojena kolesarjem, saj omogoča enostaven dostop do raznovrstnih kolesarskih tur, ki so primerne tako za cestna kolesa, kot tudi za gravel in gorska kolesa.

V naši Kolesarnici v Vili Robida skrbimo za vse, kar potrebujete za brezskrbne kolesarske počitnice. Opremljena je s video nadzorom in osnovnim orodjem. Poleg tega vam nudimo možnost pranja koles, zagotavljamo pranje kolesarskih oblačil ter pripravljamo posebne kolesarske ture, ki so na voljo v obliki GPS navigacije.

Po navdušujočem dnevu kolesarjenja se lahko sprostite ob ogrevanem bazenu, ki je ogrevan na voljo od 1.4. do 31.10., ali pa razvajate svoje telo v našem čudovitem SPA z turško in finsko savno ter masažno kadjo. V Vili Robida združujemo udobje in strast do kolesarjenja v eno.

Odkrijte naše najljubše kolesarske poti. Na voljo so zemljevidi, ki vam bodo pomagali odkrivati čudovite kraje našega okolja.

Cestnokolesarski izleti

Cestnokolesarski izleti

E-bike tour

E-bike tour

Gravel bike

Gravel bike

Family tours

Family tours

  • Kolesarnica pod video nadzorom.
  • Osnovno orodje za popravilo in pranje kolesa.
  • Možnost polnjenja koles.
  • Možnost pranja kolesarskih oblačil.
  • Prigriski ter športna prehrana na lokaciji.
  • Vodene GPS ture preko aplikacije Komoot.

Po napornem dnevu kolesarjenja se lahko sprostite ob ogrevanem bazenu, ki je odprt od 1. aprila do 31. oktobra, ali pa razvajate svoje telo v našem čudovitem wellness centru s turško in finsko savno ter masažno kadjo. V Hotelu Vila Robida združujemo udobje in strast do kolesarjenja v eno.